Kontorsstädning

Städservice – Företag

En trivsammare arbetsmiljö.

Att arbetsmiljön är viktig vet vi alla. Britts Städservice utför olika former av kontor och lokalvård, för att er arbetsmiljö skall var så trivsam som möjligt.

Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på era krav som kund hos oss. Vi utför idag uppdrag på olika kontor i Jämtland, allt ifrån små till stora. Hur ofta städningen sker varierar, allt från varje dag till varje vecka eller varannan vecka.

Vi besöker gärna ert kontor för att skräddarsy en plan som fungerar för er utifrån era behov. Sedan gör vi en offert utifrån planen.

Kommunikationen mellan oss och er som kund är viktig. Vi lyssnar alltid till era förväntningar och krav, då det är viktigt för oss för att kunna jobba så effektivt som möjligt.

Ett besök för genomgång och offert är självklart kostnadsfritt. Vi lämnar gärna en offert som inkluderar Fönsterputs, Storstäd, Mattvätt, Gardiner m.m., om ni önskar det. Självklart tar vi med eventuellt tvätt behov samtidigt.

KOSTNAD

Tjänsten offereras. Fyll i Intresseanmälan så återkommer vi inom kort.

TRYGGHET OCH SÄKERHET

Vår arbetsplats är ditt kontor – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Britts Städservice genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

OM NÅGOT SKULLE HÄNDA

Britts Städservice försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.