Företagsstädning

Att arbetsmiljön är viktig vet vi alla. Britts Städservice utför olika former av kontor och lokalvård, för att er arbetsmiljö skall var så trivsam som möjligt.

Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på era krav som kund hos oss. Vi utför idag uppdrag på olika kontor i Jämtland stora som små. Hur ofta städningen sker bestämmer ni.

Vi besöker gärna ert kontor för att skräddarsy en offert gällande kontorsstädning, då vi går igenom vad ni har för behov och önskemål.

Kommunikationen med er som kund om vad ni har för förväntningar och krav på oss är viktig, för att vi ska kunna jobba så effektivt och tillfredställande för er som möjligt.

Ett besök för genomgång och offert är självklart kostnadsfritt. Vi lämnar gärna en offert som inkluderar Fönsterputs, Storstäd, Mattvätt, Gardiner m.m., om ni önskar det. Självklart tar vi med eventuellt tvätt behov samtidigt.

Vid intresse, vänligen fyll i intresseformuläret så återkommer vi med en offert inom två arbetsdagar.

Trygghet och Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt kontor – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Britts Städservice genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

Om något skulle hända

Britts Städservice försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar