Om oss

Välkommen!

Britts städ & Hemservice AB är ett miljövänligt företag som startades år 2010 av Clifort Forlefac. Vi är nu fler anställda. Vi utför alla typer av städ och service uppdrag inom Norrland, både till privat personer och företag.

Vår personal är utbildade inom området och har stor erfarenhet. Vi arbetar ständigt mot perfektion och är vana att arbeta i privata personers hem och på arbetsplatser, vi ger er alltid högsta service. Det skall vara tryggt, smidigt och lättsamt att anlita ett städ- och serviceföretag och det är precis det vi står för.

Företag!

Vi finns för att underlätta i erat arbete. Arbetsmiljön är en utav de viktigaste punkterna för att ett arbete skall fungera bra. Utan bra miljö och trivsel är det sällan saker fungerar så bra som de borde.

Vi utför allt ifrån Kontorsstäd och lokalvård, små som stora, till att springa de ärenden du inte hinner med. Allt för att underlätta i erat arbete. Ni spar tid vilket innebär att ni hinner mera, som i slutändan ger mycket tillbaka.

Då det är lika viktigt för oss som för er att allt arbete blir gjort på rätt sätt, så ser vi att kommunikationen mellan oss som uppdragstagare och er som kund är bra, att man går igenom riktigt vad det finns för önskemål och gärna planerar ett schema.

Vi träffas, vilket såklart är kostnadsfritt och går igenom vad som skall göras, sätter ihop ett paket som passar just er arbetsplats, veckovis, månadsvis, eller efter behov. Vi skickar sedan offerten till er via e-post eller per brevpost.

Allting ingår, exempelvis städmaterial, medel osv.
Om olyckan mot förmodan skulle vara framme har vi försäkringar som täcker upp för skador.